28.04.2017

Interessen for at vide mere om den kommende arbejdsplads i Gødstrup er stor, og hver uge modtager vi en række nye spørgsmål. Planen er, at spørgehjørnet om DNV-Gødstrup er med helt til Gødstrup i 2020. Hver uge bringer vi 3-5 spørgsmål og svar.

I denne uge beskæftiger "Spørgehjørnet" sig specifikt med modtagelse af patienter i akutmodtagelsen. Ugens spørgsmål er:

  1. Hvordan kommer det til at foregå mht modtagelse af patienter i akutmodtagelsen? Skal alle patientkategorier modtages i akutmodtagelsen?
  2. Hvad med børn - hvor skal de modtages?
  3. Bliver der en særlig børnemodtagelse i akutmodtagelsen og en særlig kardiologisk modtagelse i akutmodtagelsen?

Klik her for at se alle spørgsmål og svar på Spørgehjørnet på intranettet.

Til næste uge arbejder vi på svar på følgende spørgsmål:

  1. Bliver der ansat social og sundhedsassistenter på DNV, eller bliver det udelukkende sygeplejersker på sengeafdelingerne?
  2. Hvor er serviceassistenter i det daglige arbejde med anretning og madservering, når Gødstrup er en realitet? I et tidligere svar fra Ernæringsenheden, ser det ud, som om serviceassistenter ikke længere vil være en del af det arbejde.
  3. Hvorfor kører køkkenet/ernæringsenheden sololøb omkring det nye koncept vedrørende køkkendelen i Gødstrup?


For yderligere information du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Poul Michaelsen på tlf. 7843 8530 og kommunikationschef Finn Møller på tlf. 5125 3537.