28.04.2017

Staben har foreløbig trukket klart fra feltet i Motorvejsløbet ved Gødstrup med indtil nu 32 tilmeldte. Lige efter følger Klinisk Biokemisk Afdeling med 25, Medicinsk Afdeling med 16 og Anæstesiologisk Afdeling med 12.

Du – og dine kolleger i afdelingerne – kan dog stadig nå at komme i front, men det kræver en god og lynsnar slutspurt, for sidste frist for tilmelding er i dag fredag d. 28. april via intranettet. Klik her for at tilmelde dig.

Efter en rolig opstart på tilmeldingsperioden, har vi nu rundet de første 100 tilmeldinger (136), men vi vil meget gerne råbe endnu flere op, for vi synes, at vi har et godt tilbud til en billig penge.

For kun 100 kr., der vil blive trukket automatisk over lønnen, kan du vælge mellem en løbetur, en cykeltur, en tur på rulleskøjter eller en gåtur. Distancerne er enten 5 km eller 10 km.

Du får ny løbetrøje, en lunchbox med lækkerier leveret og lavet fra bunden af Ernæringsenheden - og ikke mindst får du motion og hyggeligt samvær med kollegerne.

Hospitalsenheden Vest har sit eget telt, hvor regionsrådsformand Bent Hansen og hospitalsdirektør Poul Michaelsen vil sende alle ud på ruten med velvalgte og motiverende ord.

Når anstrengelserne er overstået har du mulighed for at overvære den officielle åbning af de ti kilometer ny motorvej fra Snejbjerg og Sinding.


For yderligere information er du velkommen til at kontakte strategi- og planchef Henrik Grejsen Iversen på tlf. 7843 8541 og strategi- og plankonsulent Alexander Byskov på tlf. 2442 0223.