21.04.2017

I løbet af påsken har vi modtaget mange flere spændende spørgsmål fra de ansatte om fremtidens arbejdsplads DNV-Gødstrup til "Spørgehjørnet om Gødstrup".

Vi kan se, at det fortsat er spørgsmål om uniformer, pendling og arbejdsforhold, som optager de fleste af spørgerne iblandt os. Vi har derfor valgt at starte op efter påsken med at besvare netop nogle af disse spørgsmål samtidig med, at der også er flere, der aktuelt spørger til forhold, der vedrører byggepladsen i Gødstrup.

I denne uge kan du derfor bl.a. få svar på:

  1. "Kommer der chip i uniformerne, og har det noget med sporing af ansatte at gøre?"
  2. "Vil der være mulighed for at tage toget fra Aarhus til Gødstrup?"
  3. "Hvorfor er der så meget lys i bygningerne på byggepladsen døgnet rundt?"

Se alle spørgsmål og svar på Spørgehjørnet på intranettet.

Til næste uge svarer vi på følgende spørgsmål:

  1. Hvordan kommer det til at foregå mht. modtagelse af patienter i akutmodtagelsen? Skal alle patientkategorier modtages i akutmodtagelsen? Hvad med børn - hvor skal de modtages? Bliver der en særlig børnemodtagelse i akutmodtagelsen og en særlig kardiologisk modtagelse i akutmodtagelsen?
  2. Bliver der ansat social og sundhedsassistenter på DNV, eller bliver det udelukkende sygeplejersker på sengeafdelingerne?

Planen er, at spørgehjørnet om DNV-Gødstrup er med helt til Gødstrup i 2020. Hver uge bringer vi 3-5 spørgsmål og svar.


For yderligere information du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Poul Michaelsen på tlf. 7843 8530 og kommunikationschef Finn Møller på tlf. 5125 3537.