21.04.2017

Måske du tror, at løbet er kørt med hensyn til tilmelding til Motorvejsløbet søndag d. 28. maj! Måske du ærgrer dig over, at du ikke fik gjort alvor af at tilmelde dig!

Til beroligelse for forhåbentlig rigtig mange kolleger kan vi meddele, at fristen for tilmelding til Motorvejsløbet er rykket til fredag d. 28. april.

Så skynd dig at klikke her for at gå på intranettet, hvor du kan tilmelde dig Motorvejsløbet, enten som løber, på cykel, på rulleskøjter eller på gåruten.

Motorvejsløbet er en god anledning til at komme tæt på byggeriet af det nye hospital i Gødstrup og få en sjov, hyggelig og aktiv dag med kollegerne. Der er flere fordele ved at melde sig til via hospitalet. Vi har sikret en billig deltagerbillet, der inkluderer frokost og lidt lækkert samt en specialdesignet løbetrøje.

Så prik til din sidemand på afdelingen og få hende/ham med. En konkurrence i konkurrencen kunne jo være, at netop din afdeling mønstrer flest deltagere?


For yderligere information er du velkommen til at kontakte strategi- og planchef Henrik Grejsen Iversen på tlf. 7843 8541 og strategi- og plankonsulent Alexander Byskov på tlf. 2442 0223.