21.04.2017

Fremtidens hospitalsmad godkendt af kongehuset. Så kan det vist ikke blive bedre!

I hvert fald var HKH Prins Henrik godt tilfreds med Ernæringsenheden, Hospitalsenheden Vests smagsprøver, som han fik ved den officielle åbning af "Europæisk Gastronomiregion 2017" forleden.

Ernæringsenheden deltog i arrangementet med deres bud på, hvad der skal serveres for vores patienter i Gødstrup. Maden er nemlig en vigtig del af behandlingen. Når vi slår dørene op i Gødstrup i 2020, vil der derfor være ernæringseksperter i køkkenet; det kræver viden om den enkelte patient og dygtige madhåndværkere til at sikre kvaliteten af en helt ny generation af hospitalsmad.

Kort sagt forsker vi i mad til syge og omsætter til mad på tallerkenen!

Ernæringsenheden har allerede sat gang i flere prøvehandlinger. For eksempel konceptet "Spis, hvad du vil – når du vil" på Lungemedicinsk Afsnit i Holstebro. Det var et stort hit blandt patienterne.

Læs mere om arrangementet på Koncern Intra.


For yderligere information er du velkommen til at kontakte sygeplejefaglig direktør Ida Götke på tlf. 7843 8520 og ernæringschef Lone Viggers på tlf. 2222 8938.