07.04.2017

I sidste uge åbnede tilmeldingen til Motorvejsløbet d. 28. maj for ansatte i Hospitalsenheden Vest. Tilmelding foregår via intranettet, og det har flere heldigvis allerede benyttet sig af. Vi håber på at kunne stille med et rigtig stort hold, så opfordringen er:

Kom med på holdet og skynd dig at tilmelde dig.

Vejen til tilmelding er enkel: Via en genvej øverst til højre på forsiden af intranettet kan du klikke dig ind på siden om Motorvejsløbet og tilmelde dig løbet søndag d. 28. maj.

Du vil helt sikkert få en sjov, hyggelig og aktiv dag med kollegaerne. Måske du skulle prikke til din sidemand på afdelingen og også få hende/ham med? En konkurrence i konkurrencen kunne jo være, at netop din afdeling mønstrer flest deltagere.

Det vil snart være muligt at følge deltagertilmeldingen på intranettet. Det gøres op, hvilke afdelinger der har det største antal deltagere. Hold øje med intranettet og hjælp med at få flere til at melde sig til.

Billig deltagerbillet, lunchbox og konkurrencer

Der er flere fordele ved at melde sig til via hospitalet. Vi har sikret en billig deltagerbillet, der inkluderer frokost og lidt lækkert samt en specialdesignet løbetrøje.

Måske du også bliver en af de heldige, der får en præmie! Vi trækker lod blandt de deltagende medarbejdere, og der vil være gode præmier at vinde - sponsoreret af Personaleforeningerne.

Som nævnt i sidste uges nyhedsbrev er der mange måder at deltage i løbet – enten via 5 km eller 10 km. Du kan cykle, løbe, gå eller stå på rulleskøjter. Der er mange flere oplysninger at hente omkring dette på intranettet.

På intranettet kan du også finde oplysninger omkring dagens program, detaljer om motorvejsløbet, hvad du kan gøre, hvis du ønsker at løbe sammen med familien og hvad du får, når du tilmelder dig gennem Hospitalsenheden Vest.


For yderligere information er du velkommen til at kontakte strategi- og planchef Henrik Grejsen Iversen på tlf. 7843 8541 og strategi- og plankonsulent Alexander Byskov på tlf. 2442 0223.