31.03.2017

Motorvejsløbet er en god anledning til at komme tæt på byggeriet af det nye hospital i Gødstrup og få en sjov, hyggelig og aktiv dag med kollegaerne.

Hospitalsenheden Vest satser på at stille med et stort hold, hvor alle afdelinger er repræsenteret. Gå derfor allerede i dag ind på intranettet og tilmeld dig til løbet søndag d. 28. maj og inviter dine kolleger med.

Der er flere fordele ved at melde sig til via hospitalet. Vi har sikret en billig deltagerbillet, der inkluderer frokost og lidt lækkert samt en specialdesignet løbetrøje.

Efter alle motionister har gennemført løbet, samles vi i teltet, hvor hospitalsledelsen og Regionsrådsformand, Bent Hansen indleder med et par ord. Hospitalsledelsen vil efterfølgende uddele præmier til de hurtigste motionister på de forskellige discipliner og distancer, så det er med at starte træningen i god tid.

Måske du skulle prikke til din sidemand på afdelingen og få hende/ham med. En konkurrence i konkurrencen kunne jo være, at netop din afdeling mønstrer flest deltagere?

Deltagerne har som udgangspunkt 3 valgmuligheder for motion og 2 distancer at vælge imellem: Enten en løbetur, en cykeltur eller en tur på rulleskøjter på enten 5 eller 10 kilometer. Men, hvad så med de, der gerne vil gå? Kan de ikke deltage, har flere spurgt?

Det korte svar er, at det er de velkommen til. Der er mange måder at være aktiv på – herunder rask gang. Det officielle løbsprogram indeholder ikke en decideret gå-rute, men det er stadig muligt at deltage, hvis du gerne vil gå.

Ønsker du at gå, skal du blot vælge "Løb 5 km (jeg vil gerne gå)" eller "Løb 10 km (jeg vil gerne gå)" i tilmeldingsformularen.

Kan jeg tage min familie med?

Flere kolleger har spurgt, om de må tage deres familie med til Motorvejsløbet? Svaret er, at det er de velkommen til. Hospitalsenheden Vest opstiller sit eget telt på pladsen, og teltet er også til fri afbenyttelse for ægtefæller og børn.

Dog må vi sige, at selve motionsdelen – cykelturen, løbeturen eller rulleskøjteturen ”kun” er for ansatte i Hospitalsenheden Vest. Beslutningen er truffet af hensyn til den økonomiske ramme, der er stillet til rådighed for vores del af arrangementet. Et godt råd er dog at hvis I ønsker jeres familie med, så skal I blot tilmelde dem på den ordinære tilmelding til hovedarrangøren Aktiv Herning.

Du kan læse mere om tilmelding og andre emner, der relaterer sig til selve den praktiske del af Motorvejsløbet, på intranettet.


For yderligere information er du velkommen til at kontakte strategi- og planchef Henrik Grejsen Iversen på tlf. 7843 8541 og strategi- og plankonsulent Lærke H. Pedersen på tlf. 3017 3828.