24.03.2017

En kommende kollega spurgte for nylig ved den månedlige personaleintroduktion for nyansatte i Hospitalsenheden Vest til følgende:

Jeg savner jeres tanker omkring Ernæringsenheden. Bibeholdes slagter og bager – hvilke tanker er der gjort angående maden – bæredygtighed og økologi – tager man det med i det nye?

Et godt og meget relevant spørgsmål, som flere med garanti har tænkt over, nu hvor vi i 2017 for alvor har taget fat på flytteforberedelserne til Gødstrup. Vi sendte spørgsmålet videre til ernæringschefen og på en nyoprettet side på intranettet kan du finde svar på netop det spørgsmål og mange andre, hvoraf de fleste er besvaret af hospitalsledelsen og projektchefen for DNV Gødstrup.

Finder du ikke svar på det som optager dig i forhold til Gødstrup, så er du velkommen til at skrive dit spørgsmål her, så vil redaktionen sikre, at du får et svar.

Denne gang er der spørgsmål og svar om adgangs- og parkeringsforhold i Gødstrup og et enkelt spørgsmål om mad og økologi. Læs med og bliv klogere via vores FAQ om Gødstrup.


For yderligere information du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Poul Michaelsen på tlf. 7843 8530, projektchef Michael Hyllegaard på tlf. 2447 0234 og kommunikationschef Finn Møller på tlf. 5125 3537.