17.03.2017

Bliv helt sikker på, hvad der er op og ned i forhold til de nye medicinarbejdsgange, der vedrører patientens egen medicin på vores kommende staffmeeting 22. marts i Herning. Invitationen henvender sig til alle ansatte i klinikken.

Baggrund

Alle afdelinger skal inden udgangen af 2017 have implementeret de nye medicinarbejdsgange i Min Medicin Med. Bliv derfor helt sikker på, hvad der er op og ned i forhold til de nye arbejdsgange, der vedrører patientens egen medicin på det sidste af to staffmeetings – denne gang i Herning.

Tid og sted

Staffmeeting finder sted 22. marts kl. 8.00 – 9.00 i Auditoriet på hospitalet i Herning.

Ligesom ved det første staffmeeting 15. marts i Holstebro vil der være mulighed for at få en dialog med læger og sygeplejersker fra de afdelinger, som har erfaringer med at implementere de nye medicinarbejdsgange i Min Medicin Med.

Først vil lægefaglig direktør Jens Friis fortælle om baggrunden for det nye medicinkoncept og introducere de nye medicinarbejdsgange. På mødet vil der desuden være repræsentanter fra Hospitalsapoteket og KIT-kontoret til stede.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte lægefaglig direktør Jens Friis Bak på tlf. 7843 8510, kvalitets- og udviklingschef Birgitte Ostersen på tlf. 7843 8710 og kvalitetskonsulent Jeanette Henriksen på tlf. 7843 8704.