17.03.2017

Bliv helt skarp på din præsentationsteknik, hvordan du præsenterer din forskning på de sociale medier og kommunikationsplanlægning: Foråret 2017 byder på tre nye kurser i forskningskommunikation, der henvender sig til forskere og ph.d.-studerende i Region Midtjylland og ved Health, Aarhus Universitet.

Det drejer sig om følgende kurser, som er udviklet i samarbejde mellem regionshospitalerne i Region Midtjylland og Aarhus Universitet:

Alle kurser foregår i lokaler på Regionshospitalet Silkeborg. Tilmelding skal ske pr. mail til projektleder Jette Skrædderdal, Region Midtjylland.

Har du spørgsmål vedrørende kurserne, eller søger du rådgivning om specifikt valg af kursus, så er du meget velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Merete Friis Jeppesen, Hospitalsenheden Vest: mejepp@rm.dk / tlf. 7843 8571.


For yderligere information er du velkommen til at kontakte: For yderligere information er du velkommen til at kontakte lægefaglig direktør Jens Friis Bak på tlf. 7843 8510 og kommunikationskonsulent Merete Friis Jeppesen, på tlf. 7843 8571.