10.03.2017

Bliv helt sikker på, hvad der er op og ned i forhold til de nye arbejdsgange, der vedrører patientens egen medicin på et staffmeeting med deltagelse af hospitalsledelsen i Holstebro 15. marts og i Herning 22. marts.

Invitationen til de to staffmeetings henvender sig til alle ansatte i klinikken.

Tid og sted

  • 15. marts kl. 8.00 – 9.00 på Regionshospitalet Holstebro – Auditoriet.
  • 22. marts kl. 8.00 – 9.00 på Regionshospitalet Herning –Auditoriet.

Alle afdelinger skal inden udgangen af 2017 have implementeret de nye medicinarbejdsgange i Min Medicin Med.

Mange afdelinger er godt i gang, og på de to staffmeetings vil der således være mulighed for at få en dialog med læger og sygeplejersker bl.a. fra Kirurgisk Afdeling, Medicinsk Afdeling, Onkologisk Afdeling, Ortopædkirurgisk Afdeling, Urinvejskirurgisk Afdeling og Øre-Næse-Hals-afdelingen om deres erfaringer med at implementere Min Medicin Med.

Først vil lægefaglig direktør Jens Friis fortælle om baggrunden for det nye medicinkoncept og introducere de nye medicinarbejdsgange. På mødet vil der desuden være repræsentanter fra Hospitalsapoteket og KIT-kontoret til stede ved de to staffmeetings.


For yderligere information er du velkommen til at kontakte lægefaglig direktør Jens Friis Bak på tlf. 7843 8510, kvalitets- og udviklingschef Birgitte Ostersen på tlf. 7843 8710 og kvalitetskonsulent Jeanette Henriksen på tlf. 7843 8704.