03.03.2017

Hospitalsledelsen er glad for at kunne fortælle, at vi pr. 1. juni 2017 har ansat Jan Dalberg som ledende overlæge på Medicinsk Afdeling.

Jan Dalberg er 58 år og kommer fra en stilling som specialeansvarlig lungemedicinsk overlæge på Vejle Sygehus. Før da var han først overlæge på Fredericia Sygehus og senere samme sted specialeansvarlig overlæge i lungemedicin.

I tiden i Fredericia, hvor Jan Dalberg bl.a. arbejdede med kliniske mikrosystemer, blev det til glæde for patienter og pårørende besluttet af afskaffe stuegang og i stedet indføre konsultationer.

Gennem de seneste 8 til 10 år har Jan Dalberg opnået stor praktisk erfaring med at lede og planlægge arbejdsgange på en medicinsk afdeling på tværs af specialer og faggrupper. Og så har han på Vejle Sygehus medvirket til rekruttering af en række speciallæger.

Vi glæder os til samarbejdet.


For yderligere information er du velkommen til at kontakte lægefaglig direktør Jens Friis Bak på tlf. 40937985, ledende oversygeplejerske Bodil Overgaard Akselsen på tlf. 7843 6820 og HR-chef Lasse P. Hansen på tlf. 7843 8610.