24.02.2017

Nu varer det ikke længe, før skitsetegningerne til vores kommende nye center for forskning og uddannelse, NIDO | danmark ved DNV-Gødstrup er klar. Hvem mon tegner de aktuelle skitser for os?

Det kan du blive klogere på i den seneste udgave af NIDO-nyhedsbrevet, som netop er udkommet på NIDO | danmarks hjemmeside. Hvis du er interesseret i at modtage nyhedsbrevet pr. mail, så har du mulighed for at tilmelde dig som abonnent.

Nyhedsbrevet byder på andre historier - og naturligvis kommer flere af dem fra forskningens verden. Blandt andet kan du blive klogere på, hvad tre af vores unge forskere får ud af at udforske menneskets lugtesans, blodtryk og stress.

Desuden kan du læse om, hvordan systemet "AmbuFlex", som er udviklet og løbende udvikles og vedligeholdes af et forskerteam ved Arbejdsmedicin i Herning, sparer tusindvis af kroniske patienter for unødvendige besøg og kontroller på ambulatoriet.


For yderligere information er du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Poul Michaelsen på tlf. 7843 8530 og forskningskoordinerende ledende overlæge Annette Haagerup, NIDO / danmark, på tlf. 7843 8580.