24.02.2017

Tilbage i maj 2016 blev det markeret med skulderklap, tak og varme pølser til håndværkere og entreprenører, at det sidste betonelement på nordsiden af Etape 1 i Gødstrup var monteret.

Siden da er der arbejdet støt og solidt, og onsdag i denne uge var det igen tid til intern markering af endnu en milepæl i hospitalsbyggeriet i Gødstrup.

De allersidste elementer på Etape 1 er nu ved at være rejst, og arbejdet inden døre på etapens i alt 102.00 kvm er i fuld gang og fremdrift. Derfor parkerede pølsevognen igen i Gødstrup.

Projektchef Michael Hyllegaard noterede med stolthed, at det går rigtig godt på byggepladsen og uddelte verbale roser til håndværkerne og entreprenører for en bundsolid indsats.

"Tak fordi I er nået hertil. I gør det godt," var ordene, der blev afsluttet med solo klapsalve fra projektchefen selv , inden hele forsamlingen klappede med.


For yderligere information er du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Poul Michaelsen på tlf. 7843 8520 og projektchef Michael Hyllegaard på tlf. 2447 0234.