10.02.2017

Det er ikke altid legende let at gå fra at være kærester til forældre, men det kan et nyt mobilspil være med til at lave om på: Hospitalsenheden Vest står i spidsen for at udvikle det nye spil, der skal klæde kommende og nybagte forældre godt på til familielivet.

Spillet udvikles på vegne af de fem fødesteder i Region Midt i samarbejde med den aarhusianske spilvirksomhed Funday Factory og Egmont Fonden.

En undersøgelse foretaget af Egmont Fonden og Børns vilkår viser, at 37 % af alle hjemmeboende 16-årige ikke bor sammen med begge deres forældre. Og de fleste børn er 1-2 år, når forældrene vælger at flytte fra hinanden. Det tyder på, at parforholdet er under stort pres i småbørnsfamilierne.

Derfor vil man nu gå nye veje i forsøget på at hjælpe de pressede forældre, fortæller innovationskonsulent og udviklingsjordemoder Jette Ranum fra Fødeafdelingen på Hospitalsenheden Vest. Hun står i spidsen for at udvikle et helt nyt mobilspil – en app skræddersyet til både kommende og helt nye forældre - på vegne af de fem fødesteder i Region Midtjylland.

Læs mere om app'en her.


For yderligere information Jette Ranum, innovationskonsulent og udviklingsjordemoder, tlf. 2912 3102.