13.01.2017

Smartere tilfredshedsmålinger, let info inden undersøgelsen og et nyt børneunivers: Applab Vest er på vej med tre nye apps, der på hver deres måde vil understøtte det gode patientforløb på patientens præmisser.

Den første app, som er lige på trapperne via Applab Vest, er et 'tilfredshedsbarometer', der både kan optimere patienttilfredshedsundersøgelser og spare penge på indkøb af ’Happy Or Not’-standere og licenser – også kendt som Smiley-standere.

App'en kan f.eks. give en afdeling hurtig feedback fra patienterne, og skal på sigt afløse Smiley-standerne, der bl.a. har været anvendt i akutmodtagelserne. App'en er betydelig billigere end Smiley-løsningen, da der hverken er udgifter til standere eller abonnement. Det smarte ved app'en er bl.a., at det er muligt at tilpasse tilfredshedsbarometeret alt efter brugernes behov. Det er især en fordel, at app'en kan indsamle individuelle patientoplevelser, og at den kan systematisere data alt efter, hvad afdelingen har behov for.

Tilfredshedsbarometeret kommer i App store til marts 2017, og app'en kan derefter downloades til iPad (iPad 4 eller nyere).

De to andre apps, der er undervejs, er henholdsvis en app, der på nem og letforståelig vis kan forberede patienterne bedst muligt på deres kommende undersøgelser og en web-baseret app, der tilbyder underholdende og letforståelig info og adspredelse i form af højtlæsning, film og tegnefilm i børnehøjde.

Du kan læse mere om de forskellige apps i vores nyhed på intranettet.


For yderligere information er du velkommen til at kontakte sygeplejefaglig direktør Ida Götke på tlf. 7843 8520 eller innovationskonsulent Christian Bjerrum på tlf. 2494 7428.