06.01.2017

Mediemarkedet udvikler sig og medfører et øget brug af digitale platforme, sociale medier og levende billeder også til rekruttering af nye medarbejdere. Det betyder, at en jobannonce automatisk vises på følgende sider; Midtjob.dk, Jobnet.dk, Ofir.dk, Jobindex.dk, vest.rm.dk og på Region Midtjyllands profil på LinkedIn.

En lang række sundhedsfaglige stillinger indrykkes også på sundhedsjobs.dk, og lægestillinger annonceres tilsvarende på dagensmedicin.dk.

Alle de nævnte annonceringsmedier medfører ikke udgifter for afdelingen. Opslag af jobannoncer i andre medier er forbundet med udgifter til annoncering.

Alle annoncer indrykkes gennem rekrutteringssystemet Emply via HR.

HR i Hospitalsenheden Vest har desuden lavet en aftale med firmaet Joblicate, som tilbyder at lade kandidater svare på tre spørgsmål via video, sådan at der gives et bredere billede af kandidaten inden en eventuel samtale. Er afdelingen interesseret i at prøve dette i forbindelse med et jobopslag, kan der rettes henvendelse til afdelingens lønkonsulent i HR.

Du kan læse mere om annoncering på www.annoncering.rm.dk.


For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte HR-chef Lasse P. Hansen på tlf. 7843 8610 eller lønkonsulent Maria Bredvig på 7843 8645.