06.01.2017

Resten af januar er der på byggepladsen i Gødstrup fokus på snubleulykker.

"Tænk over dit næste skridt" lyder det gode råd fra Arbejdstilsynet i en kampagne, der gerne skal minimere de såkaldte snubleulykker på arbejdspladsen. Kampagnen blev skudt i gang i går torsdag d. 5. januar og løber til 30. januar.

DNV-Gødstrup deltager aktivt i kampagnen "Stop snubleulykker", fortæller arbejdsmiljøkonsulent Tanja Andersen fra Hospitalsenheden Vest. Der er planlagt et forløb med plakater på byggepladsen i Gødstrup og i skurbyens kantine.

Desuden vil der være informationer på infoskærmen i skurbyen. Som afslutning på kampagnen er der præmie til det hold, der har arbejdet bedst med at forebygge snubleulykker og sørget for gode og sikre adgangsveje til byggefeltet.

I perioden er der planlagt runderinger på byggepladsen med bygherre og byggeledelse, hvor fokus specielt vil være på adgangsveje.

Snubleulykker fylder alt for meget i ulykkesstatistikken. 1.600 personer kommer hvert år alvorligt til skade på arbejdspladsen, fordi de falder, glider eller snubler.


For yderligere information er du velkommen til at kontakte projektchef Michael Hyllegaard på tlf. 2447 0234 og arbejdsmiljøkonsulent Tanja Andersen på tlf. 2466 1606.