Nyhedsbrev fra torsdag den 02.07.2020

Rød streg.

 • Det er blevet sommer, og mange af jer går i disse uger på sommerferie. Det er blevet tid til et velfortjent pusterum oven på et intenst forår, hvor der i mange uger er blevet lagt ekstraordinære kræfter i indsatsen mod COVID-19.

 • Hvordan kan vi passe godt på os selv og hinanden som kolleger midt i en Coronatid? Det kan du se flere eksempler på i tre nye videoer, der illustrerer, hvordan vi skal holde afstand og huske korrekt hånddesinfektion samt vigtigheden af at rengøre devices m.m. efter endt brug.

 • Ledelsesstrukturen for terapierne har været i høring i Neurologi og Fysio-Ergoterapi, og ændres gældende fra 1. juli. Fremadrettet vil der være tre funktionsledere i terapierne bestående af tre kliniknære ledende terapeuter. Samtidigt ændres afdelingsledelsen i afdelingen, så den består af de to nuværende: Den ledende overlæge og oversygeplejerskestillingen.

 • Med økonomisk støtte fra Regional Udvikling har det netop været muligt at ansætte 2 nye innovationskonsulenter i Hospitalsenheden Vest. Disse ansættelser skal være med til at skabe de nødvendige forandringer og forbedringer af vort sundhedsvæsen og dermed også bidrage til at sikre sammenhængende patientforløb med høj faglig kvalitet.  

 • Et udviklingsarbejde mellem Hospitalsenheden Vest og den danske virksomhed Effimat har resulteret i, at landets første sengeautomater står klar på Regionshospitalet Gødstrup.

 • Nu kan forældre og værger booke aftaler for deres børn og unge under 15 år i appen MineAftaler eller på booking.rm.dk med deres eget NemID. 

 • De midlertidige besøgsforbud under COVID-19 ophæves i dag, torsdag d. 2. juli 2020. Som udgangspunkt er der fri adgang for besøgende og ledsagere. Dog under forudsætning af, at besøg kan gennemføres forsvarligt og under hensyntagen til Sundhedsstyrelsens anbefalinger om afstand og god håndhygiejne.

 • Hvordan håndterer du smitteopsporing af nære kontakter til en patient/beboer, der påvises COVID-19 positiv uden først at have været under mistanke, og derfor ikke har været isoleret? Og hvad gør du, hvis din kollega på afdelingen er en nær kontakt? Det kan du blive klogere på i denne regionale retningslinje.

 • Koncern HR har d. 26. juni opdateret retningslinjen for medarbejderes rejser til udlandet i 2020. Læs gerne retningslinjen grundigt, da der er særlige forhold som følge af COVID-19. Desuden kan du med fordel følge godt med i Udenrigsministeriets rejsevejledninger både før og under rejsen, hvis du har planer om at rejse til udlandet i sommerferien eller i resten af 2020.

 • Der gennemføres kun kurser og uddannelse, der har betydning for det daglige arbejde og deltagelse i konferencer o. lign. skal holdes på et minimum i resten af 2020. 

 • Så er det nu, du skal tilmelde dig, hvis du gerne vil med til en hyggelig og festlig dag sammen med dine kolleger den 28. august i Tjørring. Den dag gives bolden nemlig op til at finde ud af, hvem der er bedst til at spille fodbold af kollegerne i Hospitalsenheden Vest.

 • Nyhedsbrevet fra hospitalsledelsen holder nu sommerpause, og udkommer igen torsdag d. 6. august.

 • Vil du gerne have mulighed for fx at læse nyheder og opdateringer på intranettet hjemmefra, så får du vejledningerne til det her.

Rød streg.

Tilmeld/afmeld hospitalsledelsens nyhedsbrev. Tilmeld/afmeld nyhedsbrevet

 

Jeg vil gerne: