Billede med teksten "Nyhedsbrev Hospitalsledelsen Vest".

Her får du nyhedsbrevet uge 20 2019 udsendt torsdag 16.05.2019.

Rød streg.

  • Tirsdag i denne uge blev der taget det første spadestik til opførelsen af det nye forsknings- og uddannelsescenter i umiddelbar tilknytning til Regionshospitalet Gødstrup.

  • Hvad bliver regionshospitalet Gødstrup egentlig for en størrelse, hvordan kommer nye arbejdsgange til at fungere, og kan man som ung læge se sig selv skabe en professionel fremtid her? Det spørgsmål satte redaktionen af 3-2-1 Gødstrup sig for at belyse i denne måneds udgivelse.

  • Det skal være nemt at bestille, betale og fakturere en vare. Derfor er Region Midtjyllands indkøbssystem – det, der i gamle dage blev kaldt ILM – blevet opgraderet og moderniseret, så det er nemmere at betjene.

  • Vi skal gerne spørge vores patienter hver dag, hvad er vigtigt for dig? Det er en af vores pejlemærker for god patientinddragelse. Alligevel anbefaler Hospitalsledelsen, at vi bruger den nationale Hvad er vigtigt for dig?-dag fra Dansk Selskab for Patientsikkerhed den 6. juni til at gøre noget særligt.

  • Det samlede antal anmodninger om provokeret abort er aftaget gennem de seneste tre år. I samme periode har der desuden været et mindre fald i anmodninger om abort på grund af sociale forhold.

  • Hvordan kan det være, at afdelingerne stadig ikke har fundet ud af, hvor længe man regner med at skulle have åbent hver dag i f.eks. ambulatorierne? Det kan du få svar på i denne uge i Spørgehjørnet.

Rød streg.

Tilmeld/afmeld hospitalsledelsens nyhedsbrev. Tilmeld/afmeld nyhedsbrevet

 

Jeg vil gerne: