Her kan du læse information om månedens udstillere

Månedens kunstner i juli og august 2021

Flot kunstudstilling af Jesper Nørgaards værker vises af Kunstforeningen Regionshospitalet Herning i sine udstillingsområder i juli og august 2021.

Jesper Nørgaard har vi tidligere udstillet.

Vi fik et afbud, så vi var meget heldige, at han straks sprang til.

Jesper Nørgård er inspireret af Cobra-kunstnere, det er altid min første tanke, når jeg ser hans værker.

Selv siger han i et interview:

”- Næ. Jeg er meget mere inspireret af musik end af malere i min kunst. For tiden hører jeg meget Neil Young (canadisk folkrock sanger og sangskriver). Jeg har ikke rigtig hørt ham tidligere. Men en dag hørte jeg hans »Heart of Gold«. Det rørte ved noget i mig, og jeg er siden gået på opdagelse i hans musik. Jeg hører Neil Young, når jeg maler mine dyr.”

Jesper Nørgaard er 45 år, født i Herning. Efter et kort ophold i Aarhus i 1990’erne flyttede han tilbage til det midtjyske. Han bor nu i Lind.

Er uddannet lærer, kunstmaler, gallerist, forfatter og underviser på Ungdomscenter Knudmosen.

Jesper Nørgaards mor døde sidste efterår efter lang tids sygdom. I den svære tid malede han ansigter. Masser af ansigter. Sjove og sørgelige ansigter i serien »My Odd Family«.

Ansigterne er lagt til side. Nu maler Jesper Nørgaard dyr i glade farver, og har udgivet en malebog.

Vi kan kun varmt anbefale, du ser udstillingen, selvfølgeligt med afstand osv.

Billedkunst af Jesper Nørgaard

Her er linket til de værker vi nu udstiller i juli og august 2021.

https://www.flickr.com/photos/34224572@N06/albums/72157719546953362/with/51309133708/

I montrerne har vi den keramik, der kommer på generalforsamlingen, som vi foreløbigt planlægger med at holde i slutningen af september 2021. Keramikken kan du byde på til den tid, men ikke købe nu.

Det er kun malerierne af Jesper Nørgaard, der er til salg.

-----------------------------------------------------------------

Månedens kunstner i juni 2021

Flot- og afvekslende kunstudstilling af Maj- Britt Christensen værker vises af Kunstforeningen Regionshospitalet Herning i sine udstillingsområder i juni 2021.

Maj- Britt Christensen har nu sit eget galleri på Gl. Landevej i Herning.

I det tidligere galleri Kingelkrogen, der lukkede i 2019.

Maj-Britt tog chancen, og har nu en fast udstilling af sine værker. Hun kører også undervisning.

Er fuldtidskunstner og har malet i 20 år. Har fået undervisning af den kendte kunstner Per Just, som Kunstforeningen besøgte på Engelsholm Højskole den 9. april 2008, hvor han i en periode underviste.

Maj- Britt udstiller i juni måned.

Vi kan kun varmt anbefale, du ser udstillingen, selvfølgeligt med afstand osv.

Månedens kunst i juni 2021.

Billedkunst af Maj- Britt Christensen

Her er linket til de værker vi nu udstiller i juni 2021.

https://www.flickr.com/photos/34224572@N06/albums/72157719331486436

I montrerne har vi den keramik, der kommer på generalforsamlingen, som vi foreløbigt planlægger med at holde i slutningen af september 2021. Keramikken kan du byde på til den tid, men ikke købe nu.

Det er kun malerierne af Maj- Britt Christensen der er til salg.

-----------------------------------------------------------------

 

Månedens kunstner i december 2020

Flot kunstudstilling af Louise Elkjærs værker vises af Kunstforeningen Regionshospitalet Herning i sine udstillingsområder i december 2020. 

Kunst for alle skriver på nettet: ” Louise Elkjær arbejder bla. med akryl, kul, blyant, oliekridt samt tusch på papir, lærred og træ. Inspirationen til malerierne kommer fra mange sider - lige fra kulturens former til naturens farvesprog - der i skøn forening bliver omsat til udtryk. Malerierne er ofte abstrakte, men med genkendelige og figurative elementer, og indbyder til en opdagelsesrejse ind i en verden formet af spartelteknik og penselstrøg.”

Billedkunst af Louise Elkjær

Louise Elkjær er oprindelig fra Nordjylland, men er nu bosat i Risskov ved Aarhus, hvor hun har sit værkstedsgalleri GalleriLOU.

Vi kan kun varmt anbefale, du ser udstillingen, selvfølgeligt med afstand osv.

Her er linket til de værker vi udstiller

https://www.flickr.com/photos/34224572@N06/albums/72157717204433227

----------------------------------------------------------------

Månedens kunstner i oktober & november 2020

Flot kunstudstilling af Agnethe Clemmensens værker vises af Kunstforeningen Regionshospitalet Herning i sine udstillingsområder i perioden 1. oktober. - 30. november. 2020.

Agnethe Clemmensen skriver om sin ud stilling hos os: ”Billeder fra hospitalet i Herning, hvor mine værker kan ses i oktober. Dejligt med masser af plads og mennesker. Både de travle og dem, der har brug for en bremse, når de har at gøre med sygdom.” Læs mere af hvad hun skriver- og se flere billeder på Instagrams Picuci

 https://www.picuki.com/profile/agnethe.clemmensen

Månedens kunst 1. okt. -30. nov. 2020.

Billedkunst og skulpturer er af Agnethe Clemmensen

Født i 1959. Lokal kunstner fra Skibild-Nøvling pr. Vildbjerg

Agnethe siger om sin kunst: ” Jeg maler, tegner og former. Forstyrrer hverdagen, undersøger forskellige perspektiver og medier.

Vi kan kun varmt anbefale, du ser udstillingen, selvfølgeligt med afstand osv.

Her er linket til de værker vi udstiller

https://www.flickr.com/photos/34224572@N06/albums/72157716269707637

----------------------------------------------------------------

Kære alle!

Her er linket til de værker af den kunst, vi i Kunstforeningen på regionshospitalet Herning har indkøbt i 2019/2020, som vi udstiller i vores udstillingsområder indtil den 26. marts 2020.

Det er disse værker, der kommer på auktion, når vi engang i 2020 holder generalforsamling.

Når du ser billederne så klik på et af dem, og brug pilene i siderne af billederne for at skifte.

Scrol ned, så kan du se hvem kunstneren er til værket du ser på.

https://flickr.com/photos/34224572@N06/albums/72157713532231862

-----------------------------------------

Info fra bestyrelsen:

Udstillingen af Sanne Elm Nielsen er den sidste udstilling, inden udstillingen i marts måned, hvor Kunstforeningen udstiller de værker, der kommer på auktion på generalforsamlingen.

Datoen for generalforsamlingen er endnu ikke fastlagt.

 

---------------------------------------------

Månedens kunst 25. aug. -30. sep. 2020.

Billedkunst og keramik er fra Afro-art.dk

Kunstforeningen på Herning Sygehus har i samarbejde med Foreningen Afro-Art.dk arrangeret en afrikansk kunstudstilling på Sygehuset. Alle malerier er udlånt af Glocal Art, det førende galleri i Danmark med moderne afrikansk kunst.

Der udstilles kunst fra både Vest- og Østafrika, men Uganda er det bedst repræsenterede land.

Af store navne fra Uganda kan nævnes Joseph Ntensibe. Ntensibe har nærmest indrettet et børnehjem i sit hus i Kampala for børn, der kommer fra hjem med problemer.

Fra Senegal deltager Kiné Aw, der har fået betegnelsen Afrikas Picasso. Forklaringen er ligetil: Hun er et stort talent, hvis stil kan minde om Picasso.

Picasso var en stor inspirationskilde for Afrika: Som den første hvide mand udtrykte han beundring for værdier i Afrika, og han lod sig inspirere af de afrikanske masker.

Vi kan kun anbefale du ser udstillingen selvfølgeligt med afstand osv.

Her er linket til de værker vi udstiller

https://www.flickr.com/photos/34224572@N06/albums/72157715329942162

fra Afro-art.dk i 25 august - 30. september 2020. 

Lidt om Afro-art.dk:

Afro-art.dk henviser til:

https://www.glocalart.dk/

Frede Hansen fra Glocal Art tror på, at det er vigtigt at bakke op om kreative miljøer i Afrika. Hvad ville Struer være uden B&O, og hvad ville B&O være uden kreative designere? I en verden i udvikling og forandring, er der brug for kreative og innovative mennesker, det gælder i Danmark, men det gælder også i Afrika.

Udstillingen viser talent, og hvis man tror, at afrikansk kunst er identisk med masker, så tager man fejl. Her er tale om malerier udført af professionelle kunstnere. Der er værker fra 1.250 kr. til 17.500 kr., så der er noget for enhver pengepung.
De fleste har nok ikke hørt meget om afrikansk kunst, men internationalt er der en stigende interesse for kunst fra Afrika, og på en auktion i Paris sidste år, blev et værk af Joseph Ntensibe solgt for 1.175.000 kr.

Galleriet Glocal Art har mottoet ”Trade is better than aid to fight against poverty in Africa, og de sidste otte år har galleriet købt for over 1,2 millioner kroner af kunst og design i de fattigelande syd for Sahara.

Galleriet sælger også tæpper, keramik, kurve og skjorter fra Afrika. I et par glasmontre vises eksempler på den keramik, man kan købe.

Nu får alle i Herning mulighed for at stifte bekendtskab med nogle af de afrikanske kunstnere, som normalt udstiller på Glocal Art, og der er tale om en meget alsidig udstilling, der viser hvor mangfoldig og alsidig den moderne afrikanske kunst er.

Kilde: pressemeddelelse fra Henny Rønnow

På vegne af bestyrelsen

Michael Trier Aagaard, formand

--------------------------------

Månedens kunstner i januar og februar 2020

Billedkunst Sanne Elm Nielsen

Her i vintermørket byder vi jer på en rigtig god kunstudstilling. Denne gang af en lokal kunstner med galleri- og bolig i Sunds. En kunstner der helt tydeligt er meget dygtig på mange måder både grafisk, malerisk og skulpturelt. Ind i mellem med en dramatisk fortællende brændende passion. Der virkeligt lyser op og fyrer op under os her i vintermørket. Hendes kunst er en flydende legende let blanding af naturlige organiske former, der umærkeligt går over i abstrakte og konkrete former.

Det har andre heldigvis også haft blik for. Sanne Elm Nielsen vandt prisen for bedste billede ved åbningsudstillingen i Trehøje. Det var hendes billede, der får en kvindekrop til at smelte sammen med en violins krop. Hun blev siden dette også udtaget til at deltage i Kunstpakhuset i Ikast i 2019.

Vi kan kun anbefale, at man lægger vejen forbi sygehuset og ser udstillingen.

Her er linket til de værker vi udstiller af Sanne Elm Nielsen i januar og februar 2020: 

https://www.flickr.com/photos/34224572@N0Nyt6/albums/72157712732126436

Lidt om Sanne Elm Nielsen:

Sanne er uddannet lærer med linjefag i billedkunst og har løbende gennemgået kurser.

Stilen er ”naturalistiske” billeder og skulpturer af menneskekroppe, planter, dyr og ansigter. Men også mere abstrakte surrealistiske værker og skulpturer. Desuden laver hun også tusch tegninger. Værkerne gemmer ofte på små fortællinger, nogen gange, i de mange krummelurer, der findes i dem.

Kunstneren ynder at gemme et budskab i sine værker.

Sanne Elm Nielsens hjemmeside er:

http://sanneelmnielsen.simplesite.com/426257011

-----------------------------------------------------------------

Månedens kunstner i november 2019

Billedkunst Gustaw Iwinsky

Det er blevet en meget fin og farvestrålende udstilling, vi har af hans værker, der gør sig godt på vore vægge.

Det ses, at han udarbejder en billedserie, hver gang han får inspiration til nye motiver, hvor man ofte kan finde en række lignende kunstmalerier i samme genre, farver og motiver.  Det fremgår derfor i hans malerier, at han tør tænke i nye baner.

Vi kan kun anbefale, at man lægger vejen forbi sygehuset og ser udstillingen.

Her er linket til de værker vi udstiller af Gustaw Iwinsky i november 2019: 

https://www.flickr.com/photos/34224572@N06/albums/72157711680109513

Lidt om Gustaw Iwinsky:

Gustaw Iwinski, født i Gdansk, Polen i 1955
Gustaw får inspiration til sine kunstværker fra den brede verden, men han nyder at udleve sin kreativitet og kunstneriske udfoldelse i en hjemlig atmosfære.

Man keder sig aldrig, når man ser på Gustaws kunstmalerier. Hans værker er meget forskelligartede og han kan lide at sprænge både traditionelle og egne grænser. Fælles for Gustaws kunstværker er, at de er åbne for fortolkning, og gerne må fremprovokere abstrakte følelser hos betragteren.

Gustaw Iwinskys hjemmeside er:

https://www.galleri-iwinski.dk/

-----------------------------------------------------------------

Månedens kunstner i oktober 2019

Billedkunst Marianne Vihøj

Det er blevet en meget fin udstilling, vi har af hendes værker med store oliemalerier, der gør sig godt på vore vægge. Naturen er et helt klart hendes inspirationskilde, hvor hun formår både at få det lyse med, men også få de mørkere sider med i side billeder.

Vi kan kun anbefale, at man lægger vejen forbi sygehuset og ser udstillingen.

Marianne har allerede solgt flere billeder.

Her er linket til de værker vi udstiller af Marianne Vihøj i oktober 2019: 

https://www.flickr.com/photos/34224572@N06/albums/72157711156566502

Lidt om Marianne Vihøj:

Marianne Vihøj bor lige ved sygehuset, så man behøver ikke altid at importere kunstnere fra den store verden.

Uddannet cand.art. i kunsthistorie.

Autodidakt billedkunstner.

Har tidligere undervist i billedkunst på læreruddannelsen og i kunsthistorie på højskoler og på Folkeuniversitetet.

Hun er lektor, cand. teol., er master i medborgerskab og er journalistuddannet (Danmarks Journalisthøjskoles tillægsuddannelse).

Marianne Vihøjs hjemmeside er:

https://www.vihoj.com

På sin hjemmeside skriver Marianne om sin kunst:

”Jeg maler med akryl på lærred, og  jeg maler i forskellige formater.

Især er jeg inspireret af landskab og natur. Lys og mørke fortolket som farver i det menneskelige sind.

At skabe et billede er for mig at give det eksistentielle blik en gyldig, konkret fortolkning.

I den proces er opgaven at lade sig styre, at stille sig til rådighed for forløsning af motiv og flade. Ikke at ødelægge for meget”.

-----------------------------------------------------------------

Månedens kunstner i september 2019

Billedkunst og strik Ellen Merrild

Her er linket til de værker vi udstiller af Ellen Merrild i september 2019: 

https://www.flickr.com/photos/34224572@N06/albums/72157710672999798 

Ellen Merrild skriver om sig selv som Kunstner sin hjemmeside:

http://www.merille.dk

”Min Kunst-Verden"

Jeg har malet i mange år, startende med blyantstegning og akvarel. Nu maler jeg mest akryl på lærred. Mit udtryk er kraftfulde abstrakte malerier med figurative elementer i meget klare og stærke farver. Glæden ved at male skulle gerne skinne igennem i mine værker.

Jeg arbejder meget med kontrasten mellem lyse og mørke toner, så billedet domineres ofte af spillet mellem farverne i en stærk sammensætning. De forskellige lag i mine billeder spiller hinanden ud og der bliver arbejdet med rum og finurlige konstruktioner i et modspil til farvesymfonierne.

Jeg fascineres af at tage udgangspunkt i former, som vi omgiver os med og som man mindst venter kan danne baggrund for ideer til et maleri. Inspirationen henter jeg lige fra at opdage små ting i haven til oplevelser på spændende rejser rundt i verden…”

Herning Folkeblad skriver: ”Et bysbarn vender hjem med sin kunst

Ellen Merrild, der er barnefødt i Herning og boede her de første 30 år af sit liv, vender nu ”hjem” for at udstille sin kunst i kunstforeningen på Regionshospitalet Herning.

Ellens billeder kan ses på sygehuset i september måned.      

Ellen har malet i mere end tyve år startende med blyantstegning og akvarel. Nu maler hun mest med akryl på lærred. Hendes udtryk er kraftfulde, abstrakte malerier med figurative elementer i meget klare og stærke farver. Glæden ved at male skulle gerne skinne igennem i hendes malerier.

Hun arbejder meget med kontrasten mellem lyse og mørke toner, så billederne domineres ofte af spillet mellem farverne i en stærk sammensætning.  De forskellige lag i billederne spiller hinanden ud og der bliver arbejdet med rum og finurlige konstruktioner i et modspil til farvesymfonierne. 

Ellen fascineres af at tage udgangspunkt i former, som vi omgiver os med og som man mindst venter kan danne baggrund for ideer til et maleri. Inspirationen henter hun fra at opdage små ting i haven til oplevelser på rejser rundt i verden.  

Hun har løbende sørget for at uddanne sig ved at deltage i kurser hos forskellige Kunstnere. Hvert år rejser hun til Italien og deltager i et intensivt malerkursus.

Ellen har eget Atelier og galleri på hjemmeadressen i Helsingør, hvor der altid er udstilling af nogle af hendes værker og har desuden hjemmesiden Merille.dk.”

-----------------------------------------------------------------

Månedens kunstner i juli og august 2019

Billedkunst og skulptur Ulla Houe

Her er linket til de værker vi udstiller af Ulla Houe i juli og august 2019: 

https://www.flickr.com/photos/34224572@N06/albums/72157709398405957

Vi udstillede også hendes små skulpturer i januar 2013, her er linket til dengang:

https://www.flickr.com/photos/34224572@N06/albums/72157632519651377

Ulla Houe skriver om sig selv som Kunstner på sin hjemmeside:

https://ullahoue.dk/

”Efter flere år at have tegnet og malet på fritidsbasis startede Ulla i 1989 med at modtage undervisning på Herning Billedskole hos kunstmaler Knud E. Skov, uddannet på Kunstakademiet København. Undervisningen her var præget af den klassiske malerkunst, nøgenstudie efter model, opstillinger, tegning m.m. og bar præg af Knud E. Skovs egen erfaring under hans lærer i den tid, den kendte Bornholmske maler Lergaard, tilsat en moderne form for kunst pædagogisk undervisning.

Efter ca. 10 år på Herning Billedskole har Ulla Houe modtaget anden form for undervisning, croquis, portrætmaling, samt akvarelmaling af lærere tilknyttet Århus Kunstakademi.
Ulla Houes kunstneriske talent breder sig over mange paletter indenfor billedkunsten. Hun tegner gerne croquis og maler både akvareller og ekspressionistisk-abstrakte billeder med olie og akryl. Hun bevæger sig fra naturalismen til det non-figurative alt afhængig af stemningsøjeblikket.

Store strøg og klare, dybe farver kendetegner Ulla Houes malerier, som bl.a. er inspireret af ophold i Italien. Man føler sig henledt til en toskansk Piazza i aftensolen med en veltempereret chianti i glasset, og det er her Ullas styrke fremtoner. Hun besidder en evne til at opsluge beskueren og inddrage denne i sit univers.”

Faktabox: Kunstudstilling på Regionshospitalet Herning – indgangspartierne og gangen ved Restoen. Arrangeret af Kunstforeningen Regionshospitalet Herning

-------------------------------------------------------------------------------------------

Månedens kunstner i april 2019

Billedkunst

Jette Bækgaard

Se de værker, vi udstiller af Jette Bækgaard i april og maj 2019, på Flickr.

Jette Bækgaard skriver om sig selv som maler på hendes hjemmeside: http://www.jettebaekgaard.dk

"Jeg er en spontan og meget eksperimenterende ekspressiv billedkunstner, som, når jeg er optaget af et tema eller en oplevelse, hurtigt og intuitivt omsætter oplevelsen til et billedligt udtryk.

Udtrykkene er ofte figurative, hvor især formen og farverne giver udtryk for de dybereliggende tanker og meninger med værket.

Jeg arbejder indenfor en række hovedtemaet, der har appel til almene menneskelige overvejelser og oplevelser.

Hovedtemaerne er

 • Ansigtet og portrætter – ”Sjælens spejl”
 • Blomster og poesi
 • Kvinden og kroppen
 • Situationelle oplevelser
 • Abstraktioner
 • Mennesker og miljø
 • Natur."
Pressemeddelelse om Jette Bækgaards udstilling hos os:


Forår, liv, lys og nærhed!

På Regionshospitalet Herning er der i perioden 23. marts til 30. april kunstudstilling, hvor billedkunstneren Jette Bækgaard udstiller malerier med temaerne - ”Nærhed” og ”Paris ved hjertet”.

Begge udstillinger styrker forårets komme med lys og lyst til både eftertanke og nyt liv.

Foråret er den periode, hvor vi alle slipper de opsparede kræfter fra vinterens mørketid fri for at samle os om den kommende tids opgaver og prøvelser - og forhåbentligt glade aktivitet.  Derfor er det en god idé lige at standse op og lade sig fylde af øjeblikket og opleve det formidlet igennem denne udstillings positive billedkunst.

I udstillingensdelen ”Nærhed” opleves naturen og omgivelserne på en måde, som både i valget af motiver, i intensiteten i farvevalg, dybde og følelser giver plads til eftertanke og ro.

Jette Bækgaard: ”Af en eller anden grund har det at opleve nærheden i alle dens former udviklet sig til en stærk og underliggende kraft i min kunst. Det kan være nærhed til mennesker, nærhed til naturen og omgivelserne, nærhed til oplevelserne og dagligdagen – og ikke mindst til følelsernes univers.”

Paris er en forunderlig by - hver gang jeg bor der en periode, oplever jeg byen fra en ny og anderledes vinkel konstant svingende imellem en underliggende og stærk følelsesmæssig tilgang til storbyens modsætninger. Men sådan er det vel i et kærlighedsforhold”.

I denne udstillingsdel om Paris er det øjebliksbilleder eller snapshots fra ”mit” kvarter Marais. Det er en række fotografisk prægede flademalerier af livet i denne livlige og centrale del af Paris – fx værkerne ”Peuble civilisé´” (det lokale gadeorkester), ”Det franske cykelkompagni” (Den parisiske cykelklub i typisk fransk fornøjelig posering – og hvor de dog morede sig).”Det gør mig glad at opleve malerierne igen og igen – må andre også få del i den glæde”

Denne udstilling til kærlig inspiration i det spirende forår!

Fakta:

Kunstudstilling på Regionshospital Herning – indgangspartierne

Arrangeret af Kunstforeningen Regionshospitalet Herning


Kære alle

Se de kunstværker, vi i Kunstforeningen på Regionshospitalet Herning har indkøbt i 2018/2019, som vi udstiller indtil generalforsamlingen torsdag den 21. marts 2019 kl. 18.30, hvor værkerne kommer på auktion. 

Det, der mangler indtil nu, vil blive opdateret, så linket kan blive så fuldstændig som muligt.

Når du ser billederne, så klik på et af dem, og brug pilene i siderne af billederne for at skifte.

Scroll ned, så kan I se, hvem kunstneren er.

Se kunstværkerne på Flickr.


Månedens kunstner i december 2018 og januar 2019

 

Billedkunst og keramik

Vilmantas (Vilmantas Marcinkevicius), som vi meget succesfuldt ferniserede torsdag den 6. december 2018

Se fotos fra ferniseringen på Flickr

Ferniseringen lavede vi i samarbejde med Galleri NB fra Viborg. hvorfra Thorkild NB fortalte om sit samarbejde med Vilmantas gennem rigtig mange år.

Organist ved Herning Kirke, Morten Bunk indledte ferniseringen med et julepotpourri spillet på hospitalets klaver; så var julestemningen også rigtig flot slået an!

Se de værker, vi udstiller af Vilmantas i december 2018 og 2019, på Flickr.

Vilmantas Marcinkevicius (f. 1969 i Kaunas, Litauen).

Hans personlige stil blev skabt da han studerede ved Vilnius Kunstakademi under sammenbruddet af Sovjetunionen, og han er i dag en af ​​de mest berømte litauiske ekspressionister.

Malerierne udmærker sig ved levende og uventede farver, standardiserede figurative repræsentationer - uden overdreven hensyntagen til anatomi - og de lige så naive og forenklede skildringer af naturen.

”Vilmantas sagde bla. i sin tale under ferniseringen, at han holder meget af vores danske billedhugger Svend Wiig Hansen, og han glæder sig over, at hans billeder nu i 2 måneder hænger i forhallen på Herning Sygehus sammen med Svend Wiig Hansens relief Pietas”

Vilmantas har holdt talrige udstillinger nationalt og internationalt.

Har portrætteret den danske kongefamilie og af andre berømte mennesker. For eksempel:

 • 2007 - Peter Møller, Morsø Jernstøberi, Danmark.
 • 2006 - Leif Davidsen, forfatter, Danmark.
 • 2006 - Britta Duelund, borgmester i Faaborg, Danmark.
 • 2004 - Grevinde Alexandra og HKH Prins Joachim i Danmark.
 • 2004 - Peter Kirstein, Prof. University College London (UCL) London, England.
 • 2002 - Steffen Andreasen, borgmester i Tjele, Danmark.

Projekter og udmærkelser: Listen er lang. Han har deltaget i projekter og har modtaget udmærkelser i Europa og USA. Helt aktuelt en unik maleri- og glasmosaikudsmykning af Hedeager Kirken i Herning.

Læs mere om Vilmantas på hans hjemmeside.


 

Månedens udstillere i 2018

Månedens udstillere i 2017

Månedens udstillere i 2016

Månedens udstillere i 2015

Månedens udstillere i 2014

Månedens udstillere i 2013

Månedens udstillere i 2012

Månedens udstillere i 2011

Månedens udstillere i 2010

Månedens udstillere i 2009

Revideret 30-07-2021