Øjenafdelingen består af:

  • Øjenafsnit 1, 2 og 3
  • Operationsafsnit med 3 operationsstuer

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål omkring dit behandlingsforløb, er du altid velkommen til at kontakte os.

Rutebeskrivelse

Du finder lettest Øjenafdelingen ved at anvende Hovedindgang A. Følg derefter skilteanvisningen. Du kan også at spørge om vej i hospitalets reception.

Kort over Regionshospitalet Holstebro

Kort over Regionshospitalet Holstebro klik på det for at se en større version.

Rygepolitik

Rygning er ikke tilladt på hospitalet, hvorfor vi henviser til de udendørs rygeskure, som er opstillet forskellige steder på hospitalets matrikel.

Brug af mobiltelefoner

Mobiltelefon er tilladt på Øjenafdelingen. Vi anmoder dog om at udvise almen høflighed i forbindelse med brugen deraf, ligesom du bedes slukke din mobiltelefon inden undersøgelse.

Patientkørsel

Er du berettiget til at benytte patientkørsel til undersøgelsen på Øjenafdelingen, kan Regionens kørselsordning (Midttrafik) kontaktes alle hverdage mellem 08.00 og 14.00 på telefonnummer 7023 6248 - OBS. Tidligst 14 dage inden undersøgelse og senest dagen før kl. 14.00.

Som hovedregel skal du dog selv sørge for kørsel til og fra hospitalet. Eksempelvis hvis du benytter det frie og udvidede frie sygehusvalg.

Du kan også finde yderligere information omkring regler for transport til sygehuset i pjecen "kørsel til og fra hospitalet", der ligger på Præhospitalets hjemmeside. Find også information via Midttrafik.

Frit valg af sygehus

Som patient har du ret til at vælge mellem alle offentlige hospitaler i hele landet. Hvis du ønsker, at benytte dig af det, kan du kontakte os på det telefonnummer, du har fået oplyst i indkaldelsesbrevet. 

Se her et udtræk af relevante ventetider på offentlige hospitaler.

Kontakt

Maiken Skadhede Hove Nielsen

Sekretær for Afdelingsledelsen

Øjenafdelingen HEV

Regionshospitalet Holstebro


Øjenafdelingens
Sekretariat

Telefonnummer:
7843 9600

Træffetid:
Hverdage fra kl. 10.00-14.00