SAMSPIL er blevet til i en udviklingsproces med forskellige aktører. Spillet er bl.a. blevet til i samarbejde med Center for Familieudvikling, Aarhus. Spillet er udviklet af Funday Factory, Aarhus.

Spillet er testet med stor hjælp fra forældre og personale fra Familieiværksætterne i Randers.

Udviklingsprocessen er forløbet således:

Du kan se lidt fra de forskellige workshops herunder og bl.a. høre forskellige deltagere fortælle om, hvorfor de synes et spil, kan spille en rolle hos nybagte forældre. Se også filmen, hvor forældre tester spillet.

Film med Søren og Mathias

Søren arbejder i firmaet Funday Factory, der har udviklet spillet, mens Mathias arbejder i Social+, der bl.a. har hjulpet med ansøgningen om spillet. Hør Søren og Mathias snakke om, hvorfor et spil kan bidrage med noget i den første tid som forældre.

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Film med Jeanette og Steen

Jeanette er chefjordemoder i Horsens og har indgået i spillets styregruppe. Jeanette har også deltaget i de to workshops. Steen er psykolog hos Center for Familieudvikling i Aarhus. Han har bidraget med skarpe inputs til indholdet af spillet og har også deltaget i de to workshops.

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Film med Lise og Torben

Lise er sundhedsplejerske i Silkeborg kommune. Hun har deltaget i workshops om spillet, ligesom Torben, der er psykolog i København.

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Forældre test af spillet

Vi var heldige, at forældre fra Randers, der deltog i Familieiværksætterne ville hjælpe med at teste spillet. De gav os værdifuld feed-back på spillet, så det kunne blive endnu bedre!

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.