Afdelingen for klinisk ernæring, mad og måltider

Vores mål i Hospitalsenheden Vest er, at den rigtige mad bliver serveret til den rigtige patient, på det rigtige tidspunkt.

Vi arbejder målrettet på, at indlagte patienter bliver tilstrækkeligt ernæret efter principperne i Sundhedsstyrelsens anbefalinger for den danske institutionskost.

Klinisk Ernæring varetager diætbehandling af patienter henvist fra hospitalsafdelinger, speciallæger og praktiserende læger.

Mad og måltider (køkken- og kantineområdet) laver og leverer mad til patienter og ansatte i Hospitalsenheden Vest. 

Menuplan til patienter, pårørende og ansatte. 
Restoen er kantinen for personale, pårørende og gæster på henholdsvis Regionshospitalet Holstebro og Herning og er
30-60% økologisk.




Ernæringsenheden er en selvstændig klinisk afdeling med ca. 100 medarbejdere og består af kliniske diætister, cand. scent. i klinisk ernæring, kokke, ernæringsassistenter, slagter og bagere.