Senest opdateret: 22.03.2018

De faglige organisationer har varslet strejke på udvalgte områder i Hospitalsenheden Vest. Arbejdsgiverne har varslet lockout.

Det er dog ikke sikkert, at konflikten bliver til noget. Lige nu forhandler parterne i forligsinstitutionen. 

Vi forbereder nødberedskaber, så vi i tilfælde af strejke eller lockout kan varetage alle funktioner, som er livsvigtige, uopsættelige og påkrævede for at undgå helbreds- eller varigt førlighedstruende følger.


Spørgsmål og svar vedrørende konflikt

Her kan du få svar på de hyppigst stillede spørgsmål for patienter og pårørende.

Vi har langt fra svar på alle spørgsmål, og situationen udvikler sig dag for dag.

Vi opdaterer derfor spørgsmål og svar løbende.


 

Patienter & pårørende - tryk her for at se spørgsmål & svar

Hvor berører konflikten i Hospitalsenheden Vest?

Hvad med blodprøver?


Akutberedskabet kører

Du får altid hjælp ved ulykker og alvorlig akut sygdom. Ambulancer, akutlægebiler og akutlægehelikopter bliver ikke berørt og akutte patienter får stadig hjælp under en konflikt. Se her, hvordan

Nødberedskaber på hospitalerne
En konflikt vil få stor betydning på hospitalerne. Men ambulancer, akutlægebiler og akutlægehelikopter bliver ikke berørt af konflikten. Også de fælles akutmodtagelser samt akut- og traumeafdelinger, kræftafdelinger, afdelinger for blodsygdomme, børneafdelinger og fødeafdelinger er undtaget for konflikt. Også patienter i dialyse bliver behandlet.

På de afdelinger, der rammes af konflikt, er der oprettet nødberedskaber. Så ingen skal frygte for liv og førlighed under konflikten.