Afdelingen for klinisk ernæring, mad og måltider

Vores mål i Hospitalsenheden Vest er, at den rigtige mad bliver serveret til den rigtige patient, på det rigtige tidspunkt.

Vi arbejder målrettet på, at indlagte patienter bliver tilstrækkeligt ernæret efter principperne i Sundhedsstyrelsens anbefalinger for den danske institutionskost.

Klinisk Ernæring varetager diætbehandling af patienter henvist fra hospitalsafdelinger, special læger og praktiserende læger.

Mad og måltider (køkken- og kantineområdet) laver og leverer mad til patienter og ansatte i Hospitalsenheden Vest. 

Menuplan til patienter, pårørende og ansatte. 
Restoen er kantinen for personale,  pårørende og gæster på henholdsvis Regionshospitalet Holstebro og Herning, og er
30-60% økologisk.




Ernæringsenheden er en selvstændig klinisk afdeling med ca. 100 medarbejdere, og består af kliniske diætister, cand. scent. i klinisk ernæring, kokke, ernæringsassistenter, slagter og bagere. 

 

SIDEN ER UNDER OPDATERING

Kontakt ledelsen

Lone Viggers
Ernæringschef

Tlf. +45 7843 4510
Send e-mail

Ernæringsenheden


Hospitalsenhed Vest
Regionshospitalet Holstebro
Indgang I, Lægårdvej 12
7500 Holstebro

Telefon

 E-mail

Parkering

Oversigtskort